Szállítási információ

Itt add meg az alcímet

 SZÁLLÍTÁS


1. FOXPOST csomagautomatába 1499 Ft, 2-3 munkanap.(Kérlek hogy a megjegyzésbe írd bele, hogy melyik Foxpost autómatába küldjem a terméket, mert sajnos nincs lehetőség a kiválasztásra.)

2. HÁZHOZ szállítással 1699 Ft, 1-2 munkanap

3. GLS csomagpont 1270 Ft(Kérlek hogy a megjegyzésbe írd bele, hogy melyik GLS csomagpontra küldjem a terméket, mert sajnos nincs lehetőség a kiválasztásra.)

4. Postai levélben 1-2 db esetén, kivéve rozsadmentes acél körlánc( nem fér bele), ajánlva 1000 Ft

5. Személyes átvétel, előre megbeszélt időpontban, Budapesten vagy Érden.


Egyedi termék készítésénél előfordul, hogy épp elfogott az általad kiválasztott termék. Minimum 2 nap alatt készítem el a következőt,illetve van olyan forma  aminek több nap a száradási ideje így előfordulhat hogy 4. nap kerül sor a feladásra. Attól függően, hogy milyen kiszállítást kértél, ezt rá kell számolni. Minden esetben jelzem, hogy áll a termék készlet.


Kiszállítás

A csomagautomatás szállítás a FOXPOST futárszolgálattal történik.

Ha szeretnéd megadni hogy melyik autómatába adjam fel a terméket, azt egyelőre az ewocskabeton@gmail.com  email címen tudod jelezni felém.Mindig megkeresem a címedhez legközelebb eső csomagautómatát, de ha egyedi kérésed van felém, jobb ha jelzed!

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a csomagautomatás költség ingyenes!

Kérjük a házhozszállításnál olyan címet adjál meg, ahol napközben munkaidőben át tudod venni a csomagot, mivel nem postaládába kerül kézbesítésre.

Értesítő emailt küldünk, amikor a megrendelés szállításra került.

Mikor kapja meg a vásárlóm a csomagot, csomagautomatás átvétel esetén?

Miután futárunk átvette a csomagot, a címzett 1-3 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja.

Hogyan veheti át a vásárlóm a csomagját a FOXPOST automatából?

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

A vásárlóm, azaz a címzett helyett más is átveheti a csomagot az automatából?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.


CSOMAGAUTOMATÁK:

https://www.foxpost.hu/csomagautomatak