Alkotók, munkatársak

Molnár-Kovács Éva

Színésznő, rendező

 Független színészként kevés a kapaszkodó, nem nagyon van fix pont vagy biztos bázis. Az idő előrehaladtával egyre több kérdésre kerestem a választ, de valahogy az önismeret kimaradt. Mivel sosem késő, elkezdtem saját önfejlesztésem, kértem segítséget és kaptam. Innen jött az ötlet, hogy a színházat és az önismeretet gyúrjuk össze. Ebből fakadó vágy ihlette az Attitűd Műhely létrehozását, melyben az első önismereti vígjáték Meddig? címmel, tükrözi az önismeret és színház kombinációját, humorral fűszerezve. Vágyam, hogy minél több műhelymunkával, előadással valódi felszabadulást és változást nyújthassunk minél több ember számára.
Kovács Andrea

Színésznő

Több mint 20 éve dolgozom színészként különböző független társulatokban és művészeti projektekben. Az Attitűd Műhely munkájában a megalakulása óta részt veszek. Egyedi és hiánypótló kezdeményezésnek tartom a tekintetben, hogy előadásainkkal az önismeretet hozzuk közelebb a közönséghez.


Kosik Edina

Személyiségfejlesztő mentor, lelkigondozó 

Életutam és munkám során mindig újabb eszközök után kutattam az önfejlesztés területén, hogy minél szélesebb megközelítéssel tudjak oda állni azok mellé, akik nehézségekkel, fájdalommal küzdenek és változtatni szeretnének az életükön. Így jutottam el többek között a biblia alapú lelkigondozás, a teológia, a coaching és a mediáció szemléletéhez és eszköztáraihoz. Az Attitűd Műhellyel való együttműködésben a humor és a színházi nevelés kivételesen hatékony, ismert és vitathatatlan előnyeit tudjuk bevinni és kihasználni az önismereti és fejlődési folyamatokba. Évi és Andi  kiemelkedő humora és kreativitása mellett a személyes élettapasztalat során felgyűlt bölcsességeket olyan formában adja át, ami nagyban segíti a befogadhatóságot és a feldolgozhatóságot. Az előadások utáni beszélgetések sokkal hatékonyabban zajlanak, mert nem csak az ész, de a szív és az érzelmek is munkába lendülnek az oldott légkörnek és a tapasztalati tanulásnak köszönhetően.