Meddig? Önismereti vígjáték

2019.03.18

"A nevetés gyógyít! Molnár-Kovács Éva és Kovács Andrea nagyon értenek ehhez. "Meddig?" című előadásuk a garantált szórakozáson túl még önismeretre is tanít. A vicces helyzeteket látva az ember akaratlanul is tükörbe néz: hol vannak az én határaim? Humoruk hiánypótló, az előadás pedig kihagyhatatlan!"
Herjeczki Kornél a Harmat kiadó igazgatója 


Meddig? Avagy mire mondunk igent vagy nemet? 

A színdarabot Dr. Henry Cloud-Dr. John Townsend: Határaink című könyve ihlette, továbbá az élet.

Kapcsolataink, akár munkahelyi, házastársi, baráti, mind-mind döntések sorozata elé állít bennünket. Legyen az egy egyszerű program kiválasztása, vagy egy konfliktushelyzet. Mindig, minden helyzetben lehetőségünk van igennel vagy nemmel válaszolni.
De miért olyan nehéz ez bizonyos esetekben? Érzékeljük, ha átlépi valaki azt a bizonyos határt? Észrevesszük, tudjuk, hogy nekünk hol van az a határ?


A nézők egy utazáson vesznek rész. Egy képzeletbeli repülőre szállnak fel. Az utazás során, különböző embertípusokat, élethelyzeteket láthatnak. A darab stílusa, egy kis stand up, egy kis paródia, egy kis interakció a közönséggel, röviden a humor nyelvén fogalmaztuk meg gondolatainkat, határok, keretek között. 

Több mint 20 karakter megjelenítése

Az előadásban több mint 20 karakter hívtunk életre. Többek között a két önismereti szakembert, Bagdy Emőkét és Pál Feri atyát is parodizáljuk, amit nagyon szeret a közönség, de azok számára is élvezetes és érthető, akik esetleg nem ismerik őket, hisz az ő komoly szakértelmük és tudásuk megkérdőjelezhetetlen.

Szereplők:
Kovács Andrea
Molnár- Kovács Éva
Videón közreműködik: Kókai János
Írta: Molnár- Kovács Éva és Kovács Andrea
Rendezte: Molnár- Kovács Éva

Előadás hossza: szünet nélkül 1 óra 20 perc

Korosztály: középiskolától-idősekig

Megrendelhető

Nézői vélemény: "Nagyon élveztem a tegnapi előadást! Gratulálok hozzá, nagyon gazdag volt tartalomban, stílusban, változatosságban és főleg humorban, és az is jó döntés volt, hogy a végére maradt a táncparódia és a két pszichológus gurujának zseniális paródiája."