Felhasználási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

Hatályos 2021 04.22. napjától, visszavonásig.

Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!

Az Általános Szolgáltatási Feltételek ("ÁSZF") tartalmazzák Molnár Zsolt ev. (Továbbiakban Attitűd Műhelyen belül működő Ewocska Beton Design) mint szolgáltató által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

1. Impresszum - Üzemeltetői adatok:

Név: Molnár Zsolt kisadózó  EV.

Székhely: Érd, 2030 Maros utca 16.

Levelezési cím: Érd, 2030 Maros utca 16.

Nyilvántartási szám: 53652089

Adószám: 69764866133

Szerződés nyelve: magyar

Telefonszám: 0630/247-7949

E-mail: attitudmuhely@gmail.com, ewocskabeton@gmail.com

Honlap: https://www.attitudmuhely.hu/webaruhaz/

Tárhelyszolgáltató adatai:

Webnode

AG, azonosító CH - 170.3.036.124-0,

székhely Limmatquai 112, 8001 Zurich, Switzerland,

kapcsolati e-mail: support@webnode.com.

2. Alapvető rendelkezések:

2.1. Hivatkozás a jogszabályokra:

2.2. A szabályzat módosíthatósága.

2.3. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

2.4. ÁSZF hatálya, elfogadása: A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát - a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett - a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet jelen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető egyéb tájékoztatások nyújtják.

Ön a megrendelése véglegesítése előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit. A webáruházunkon keresztül történő vásárlással Ön elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezéseit, és az ÁSZF maradéktalanul az Ön és az Szolgáltató között létrejövő szerződés részét képezi.

3. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A honlapon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást.

3.1. Az adatbeviteli hibák javítása - felelősség a megadott adatok valóságáért

Önnek a megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetősége van az Ön által bevitt adatok módosítására (a böngészőben a vissza gombra kattintva az előző oldal nyílik meg, így akkor is javíthatóak a bevitt adatok, ha Ön már a következő oldalra lépett). Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön felelőssége, hogy az Ön által megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen az Ön által megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Ön a megrendelésével tudomásul veszi, hogy az Szolgáltató jogosult az Ön hibás adatbeviteléből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárát és költségét Önre hárítani. Az Szolgáltató a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.

3.2. Eljárás hibás ár esetén

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

 • 0 Ft-os ár,
 • kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 1000 Ft-os termék esetén a 50 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 100 Ft-ért kínált termék).

Hibás ár feltüntetése esetén Szolgáltató felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

4. Vásárlás

A honlapon szereplő termékkategóriákra kattintva választhatja ki a kívánt terméket vagy termékcsaládot. Az egyes termékekre kattintva találja a termék fotóját, ismertetőjét, árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie. A termékeket illusztrált fényképpel jelöltük. A fényképeken látható kiegészítők, dekorációs elemek nem részei a terméknek, kivéve, ha az a termékleírásban külön kiemelésre kerül.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

5. A vásárlás menete

A kategóriák menüpontban megtalálható az összes termék.
Válassza ki a megrendelni kívánt terméket.
Válassza ki a mennyiséget.

Az Ewocska shop a megrendelt mennyiségtől függően egyedi időtartamot szabhat a termékek elkészítésére, mivel a termékek egyedi kézzel készült termékekről van szó.
Adja a kosárhoz.
A vásárlásról Ewocska shop emailben visszaigazolást ad.
Vevő a megrendelés végleges elküldésével bejelöli és egyben kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. A megrendelésre az adott megrendelés időpontjában érvényes Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

Ewocska Shop a megrendelhető áruk darabszámát korlátozhatja.

Ewocska a Vevő megrendelésének megérkezését a Vevő felé elektronikus úton visszaigazolja.
Ewocska Shop akkor fogadja el a megrendelést, ha Vevő a megrendeléshez szükséges valamennyi információt helyesen rendelkezésére bocsátotta a regisztráció során vagy a megrendelés időpontjában. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért Ewocska Shop felelősséget nem vállal, az ebből eredő költségeket a Vevő viseli, illetve köteles megtéríteni az Ewocska Shop részére.

A megrendelés elfogadását vagy elutasítását Ewocska Shop külön elektronikus levélben igazolja vissza a Vevő felé. A megrendelés az Ewocska Shop által történő elfogadása esetén a szerződés létrejön.

6. A fizetésének módja

 • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. (bankszámlaszámunkat az üzemeltetői adatok között találja meg)
 • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén vagy megbeszélt helyszínen, forintban fizeti meg a termék vételárat, csak készpénzfizetésre van lehetőség.
 • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket a kiválasztott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.
 • Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


7. Szállítás:

Vevő az alábbi szállítási, illetve átvételi módok közül választhat:

 • Személyes átvétel, előre egyeztetett időpontban.
 • FOXPOST automata
 • FOXPOST házhozszállítás
 • Vevő kérésére más futárszolgálat is igénybe vehető, ez esetben a szállítási díjak eltérhetnek.


Vevő kötelezettséget vállal a megrendelt termék átvételére. Az ennek elmulasztásából eredő károkért az Ewocska Shop semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket (pl. ismételt kiszállítás, munkaidőn kívüli szállítás, visszaszállítás stb.) a Vevő viseli.

Szállítási költségek:

A szállítás és átvétel kapcsán az Ewocska Shop által felszámított, Vevőt terhelő díjak, költségek:

FOXPOST csomagautomatába: 1499Ft

FOXPOST csomagautomatából házhoz szállítással: 1699Ft

Utánvét díja: 300 Ft.

Ewocska Shop a FOXPOST díjszabásban található aktuális díjat számlázza vevő felé.

Szállítási határidő:

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, tehát el kell készíteni, 5-6 nap.

8. Elállás joga

Az ékszert a vásárlást követő 14 napban bármikor cserélheted vagy visszaküldheted amennyiben még nem használta (fel sem próbálta!) senki az ékszert. Szükség van még az eredeti csomagolásra is.
Amennyiben úgy látjuk, hogy az ékszert már valaki hordta, rendkívül sajnáljuk, de nem tudjuk cserélni vagy visszaváltani. Kérünk, hogy mielőtt visszaküldenél terméket, mindeképpen vedd fel velünk a kapcsolatot ewocskabeton@gmail.com vagy attitudmuhely@gmail.com  email címen A csere és pénzvisszafizetés ajándékutalványra és akciós termékekre nem vonatkozik!

Az eredeti szállítási költséget visszafizetjük, de a termék visszaküldésének a költségét neked kell állnod. Amennyiben terméket küldesz vissza postán, javasoljuk, hogy ajánlva vagy tértivevénnyel add fel, mert ha eltűnik a postázás sokán és nem kapjuk meg a terméket, akkor nem tudjuk visszatéríteni a termékek árát.

Visszaküldés

A visszaküldéshez először vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, az  ewocskabeton@gmail.com vagy attitudmuhely@gmail.com  címen, az email témája "Termékvisszaküldés" legyen. A tőlünk emailben kapott válasz után a megrendelési számot tüntesd fel a csomagon, amit küldesz.

A visszaküldés címe: Molnár Zsolt, 2030 Érd, Maros utca 16.
Értesítünk, ha megkaptuk a csomagot. Utána megvizsgáljuk, hogy megfelel-e a termékvisszaküldési szabályainkak, és ha elfogadjuk, akkor 5 munkanapon belül visszatérítjük az árát az eredeti fizetési megoldás szerint. 

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ A 45/2014. (II. 26.) KORM. RENDELET ALAPJÁN

7.1. Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül, így jogi személyek nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal!

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát

 • termék adásvételére irányuló szerződés esetén
 • a terméknek,
 • több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított határidőn belül gyakorolhatja, mely határidő 14 nap.

A Vevő a szerződéstől tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhat.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vevőt ezenfelül egyéb költség nem terheli.

Vevő kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén jogosult az elállási jog gyakorlására.
Természeténél fogva nem szolgáltatható vissza az a termék, amely a visszaküldést követően ismételten már nem értékesíthető más vásárló részére.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni az ewocskabeton@gmail.com email címre.

Ha a Vevő eláll ettől a szerződéstől legkésőbb az Vevő által visszaküldött termék kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a termék árát. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk. Vevőt a visszaküldés többletköltsége terheli csupán. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket.

7.2. Elállási nyilatkozat, a fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a honlapról is letölthető nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Kérjük, hogy az elállási nyilatkozatot és a terméket az alábbi címre visszajuttatni szíveskedjenek:

Emailben: ewocskabeton@gmail.com címen

Cím: Molnár Zsolt Érd, 2030, Maros utca 16.

7.3. A fogyasztó elállási nyilatkozatának érvényessége

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi. A határidő 14 nap.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

Az Szolgáltató a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón visszaigazolni, amennyiben az internetes honlapján is biztosítja a fogyasztó számára az elállási jog gyakorlását.


8. Garancia:

Az ékszereken keletkezett hibáért az Ewocska Shop a vásárlástól számított 6 hónapon belül garanciát vállal. Azt díjtalanul megjavítja, vagy kicseréli. A garancia nem rendelkezik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra. Az ékszerek nem szeretik a vizet, vagy vizes környezetet.

11. Szerzői jogok

5. Szerzői jog:

A jelen honlap tartalmát szerzői jog védi. A honlapon szereplő információk, képek és egyéb anyagok, a web áruház grafikai megjelenése és grafikai elemei, a web áruházban megvásárolható termékek neve, képe, márkája és egyéb elemek és megnevezések csak a web áruházban történő vásárlás céljára szolgálnak.

Minden egyéb felhasználás az Ewocska Beton Design írásbeli engedélye nélkül tilos, különös tekintettel az adatbázisokba történő rögzítésre, sokszorosításra és a reklámcélú felhasználás bármely formájára, valamint harmadik félnek történő továbbításra, valamennyi esetben részben vagy átdogozott formában is.

Vevő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut és szolgáltatást tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az Általános Szerződési Feltételekben szereplő fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése Vevő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket és károkat a Vevő viseli.

12. Adatvédelem

A weboldal adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon:

https://www.webnode.hu/privacy-policy/

Jogorvoslattal élhet:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c 41
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
URL: https://naih.hu

Érd, 2021.04.22